Over Dutch Solar Tech

VISIE / MISSIE

Dutch Solar Tech is in 2017 opgericht met de veronderstelling dat de tijd voor een nieuwe revolutie is aangebroken. Een energietransitie van olie en gas naar zonnepanelen en zonnewarmte. Dit zijn bronnen die elke particulier of ieder bedrijf op zijn dak kan plaatsen.

Deze transitie zal versneld worden doordat Nederland afspraken heeft gemaakt met de EU voor het verduurzamen van de opwekking van energie. Bovendien kan een zakelijk klant met een grootverbruikersinstallatie gebruik maken van de SDE+ subsidie. Hier had de overheid in het jaar 2017 een bedrag van 12 miljard voor gereserveerd.

De afspraken met de EU en de stimulans door de subsidieregeling hebben geleid tot een aanzienlijke groei van de toepassing van zonnepanelen. Echter, er is in de installatiebranche van zonnepanelen een tekort aan vakbekwaam personeel. Met dit als observatie geeft Dutch Solar Tech trainingen aan installateurs en streeft ernaar om in afzienbare tijd de beste zonnestroom installatiebedrijf van Nederland te zijn.

OVER ONS

Dutch Solar Tech is een jong bedrijf dat gespecialiseerd is in de installatie van duurzame energie projecten voor zowel particulieren als bedrijven. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten doordat wij van onze installateurs verwachten dat de uitvoering van elke installatie veilig en kwalitatief goed gebeurt.

Onze installateurs beschikken namelijk over de nodige certificaten waarmee zij op de hoogte zijn van de juiste werkwijze en nieuwste ontwikkelingen.

Nadat de installatie geplaatst is door onze installateurs verleent Dutch Solar Tech eveneens vervolgservice en helpen wij u graag bij het beantwoorden van al uw vragen.

© Copyright 2020 - Dutch Solar Tech